Ik ben Inge van den Broek, oprichter en eigenaresse van Walkie-Doggie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met allerlei soorten dieren en was ik een enorm buitenkind. De passie lag toch wel bij paarden en honden en na lang vragen een puppy gekregen op mijn 6e verjaardag, een zwart mini poedeltje die, hoe kon het ook anders, de naam "Black Beauty" kreeg. Ik was allang het huis uit toen deze overleed. Ik heb 25 jaar lang op een kantoor gewerkt. Toen ik daar minder dagen ging werken heb ik een hond uitgezocht via een bemiddelingsburo, Kixx was een kruising Berner Sennen/ Golden Retriever waarmee ik heel veel kilometers gemaakt heb. Daarna kwam Sky een buitenlandse hond die ik via vrienden overgenomen had. Ondertussen was ik mijn kantoorbaan beu en had een vraag uitgezet op social media of er interesse was in een hondenuitlaatservice op Schouwen - Duiveland, want die was er nog niet. Daar werd positief op gereageerd en toen besloten om de stap te zetten, dit is inmiddels 10 jaar geleden en nog geen dag spijt van gehad, integendeel. na zoveel jaren elke dag  honden te observeren kan  ik wel zeggen dat ik ze goed kan lezen en heb ik ondertussen ook hele stabiele roedels kunnen vormen met de leukste honden.

Uiteraard diverse EHBO cursussen gevolgd voor honden en geobserveerd bij traingen van Anniek Winters. Inmiddels aan auto nummer 3 begonnen, deze laatste is van alle luxe voorzien, aparte airco achterin, douche en permanente verlichting en 9 compartimenten voor groot en klein.

Toen Sky overleed heb ik van een eigenaar die haar hond al met mij meegaf maar er helaas niet meer voor kon zorgen een '" oudere heer" Goofy genaamd overgenomen. Ik heb nog een paar hele fijne jaren met hem mogen beleven en hij heeft tot het laatst genoten van de uitjes.

Neo, de duitse staander draadhaar op de foto heb ik onlangs uit het asiel gehaald en dit blije ei gaat met elke ronde mee wat hem ook goed doet en heel sociaal maakt.

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet enorm moet lachen om diverse capriolen die de honden  uithalen en spaar geen moeite om ze op de mooiste plekken van het eiland te laten rennen en spelen zodat ze moe maar voldaan weer naar huis gaan.


Ik hoop dit nog vele jaren voort te kunnen zetten.